novel


tgk pic kt sebelah ni u all semua msti t'pikir ni ape ek? ni sbnarnye adelah kulit depan novel... mlm ni aku xde kja,aku xtau nk wt nape dh lps rutin harian bese dh di click (email, facebook, blog, ym. hahaha..)

so aku open la software picasa, nk edit gmbor le kononye.. berangan punye berangan, edit punye edit, last2 hasilnye jd camni...so aku pn t'pk la nk jdkan ia permulaan kpd sebuah novel... tp hasil tuk mlm ni juz kulit depan novel je....

tajuk nye sprti yg tertera kt kulit dpn novel ni.... CINTA apekah sebenarnye??? klu korang ade idea or ape2 pndgan or comment ttg tajuk novel ni leh la di poskan atau dicommentkan di bhgian bwh post ni...

idea or pndangan or comment anda amatlah di hargai.. mana tau kot2 memberi idea tuk sy teruskan ngn ciptaan novel sy ni.. nk wt sinopsis n isi novel ni...hahahha.... ni hasil kerja xde kja tuk mlm ni... enjoy gk rase...hikhikhik.... daaaa....wait 4 next post ek......


p/s: kulit dpn ni ade tajuk n gmbor kt dlm tu adelah penulisnye,,,,,hik3,,,,sj nk gtau...haha...

2 comments:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam..
syukran ala ziarah..orang Ganu ea?..
huhu..bagus da tajuk n0vel tu..tapi tak pe ke gune ejaan yG salah? takut nanti tak lepas dGn DBP pul0k..hehe..
salam perkenalan =)

suria_reaL said...

wslm..
msti dr entry kt ats ni leh agk org mn ork? hehe..
entry n0vel ni sj2 jer, kja xdok kja... so tajuk dia pn jd gitu la...ejaan pn xbetul...hihi maceh... slm prkenalan gk...

 
©2009 suriareaL | by TNB